Kropsterapi / Massage

Har du en eller flere af følgende problematikker kan fysiurgisk massage have en positiv effekt:

– Nakke, ryg og/eller skuldersmerter

– Spændingshovedpine

– Generelt spændte muskler

– Smerter eller ondt i lænd/baller

– Ondt i knæet

– Smerter i underben

– Golf / tennisalbue eller musearm

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling af kroppens muskler og led, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur.

Massagen tager altid udgangspunkt i den forudgående samtale så behandlingen kan tilpasses den enkelte klient.

Ved fysiurgisk massage er det vigtigt at tilrettelægge behandlingen ud fra fokus på bevægeapparatet(kroppen), da belastninger ofte kommer til udtryk ved stress, forkerte arbejdsstillinger i dagligdagen, længere tids sygdom eller skader.

Massage hjælper bla. med at genoprette balancen i musklerne da blodcirkulationen øges i væv samt muskler og nedbryder og udskiller affaldsstoffer. 

Massage kan modvirke angst og stress, fjerne spændinger i muskler, hvorved kroppen afstresses, smidiggør muskler og smertelindrer.

Massage kan forebygge skader og restitutionstid efter sportsskader kan forkortes. Massagebehandlingen har en hurtig, gavnlig og effektiv effekt.

Ved akutte skader kan der først gives massage efter 72 timer efter accept fra læge. 

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger du skal forvente afhængigt af, hvilke problematikker du kommer med. Generelt skal du dog forvente markant forbedring indenfor 1-3 gange.

kropsterapi

Med kropsterapi behandles og forebygges dysfunktioner i kroppen. Jeg behandler led, muskler, bindevæv og organer for at optimere kroppens funktioner da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion. Vores krop og psyke hænger sammen og derfor er kropsterapi fordelagtigt for at forene krop og sind. Tidligere følelser, tanker og traumer lagres i vores krop og kan give fysiske ubalancer.

Kropsterapi indebærer behandling af det psykiske, det mentale samt det fysiske. Med kropsterapi behandles de dybereliggende årsager og man behandler derfor både symptomer men aller vigtigst årsagen, da årsagen til problemet oftest ligger et andet sted, end der hvor smerterne eller symptomerne opleves.

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi er en meget blid, dybdegående og effektiv behandlingsform.

Behandlingen sker ved hjælp af blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen, korsbenet, skulder og nakke.

Formålet med kranio-sakral terapi er at fjerne spændinger og blokeringer i muskler, bindevæv og ledbånd. Den blide behandling påvirker centralnervesystemet og kroppen til selvhelbredelse og genopbygning, så der opstår balance i kroppen. Ubalancer og blokeringer i vores centralnervesystem kan bla. skyldes stress, chok, slag eller stød på kroppen, dårlig kropsholdning eller andre påvirkninger som kroppen udsættes for.

Kranio-sakral terapi kan anvendes til både børn og voksne og kan med fordel kombineres med klinikkens andre ydelser.

Kranio-sakral terapi kan bla. afhjælpe

– Hovedpine / Migræne

– Svimmelhed og balancebesvær

– Stress, depression og angst

– Koncentrationsbesvær og indlæringsvanskeligheder

– Kæbespændinger og tandproblemer

– Tinnitus

– Søvnbesvær

– Hormonelle forstyrrelser

– Astma og Allergi

– Smerter og uro

ØREAKUPUNKTUR

I øret afspejler hele menneskekroppen sig på samme måde som på fødderne ved zoneterapi. Når der i kroppen opstår en ubalance, hvilket kan være sygdom, smerte eller en anden lidelse, vil der opstå ømme trykfølsomme punkter i det tilsvarende område i øret. Når nålene sættes i øret sendes der signal til det sted i kroppen, hvor der er en ubalance og kroppen begynder selv at “rydde op” og derved komme i balance .

Øreakupunktur kan bla afhjælpe

– Muskel og ledsmerter

– Hovedpine og migræne

– Kredsløbsproblemer

– Søvnbesvær

– Koncentrationsbesvær

– Hormonelle forstyrrelser

– Mave-/tarm lidelser

– Stress, depression og angst

– Afvænning (rygning, alkohol, sukker mv)

Øreakupunktur kan gives alene, men er også et meget effektivt alternativ til de andre behandlinger der tilbydes i klinikken.