Efterfødsel

Efterfødselsmassage

Selvom barselstiden for de fleste kvinder opleves som en vidunderlig tid, er det også en periode fyldt med nye følelser, bekymringer og hårdt arbejde. Den nu overståede graviditet, amning, løft og afbrudt nattesøvn kan påvirke både dine fysiske og psykiske ressourcer.

Nu er det tid til at sætte dig selv i første række og pleje dig selv.

Efterfødselsmassagen kan
– Afhjælpe stress,
– Mindske muskelspændinger samt smerter i lænd og ryg.
– Afhjælpe søvnproblemer
Massagen giver dig øget velvære, afspænding og en velfortjent pause, så du opnår fornyet energi.

Efterfødselsbehandling

Har du haft gener og smerter under din graviditet? Så anbefaler jeg, at du kommer til behandling efter fødslen for at få løsnet spændinger, rettet skævheder og dermed få kroppen tilbage i balance så du hurtigere kommer dig efter graviditet og fødsel. 

Inden behandlingen gennemgår vi dine problematikker og finder sammen frem til den bedste behandling for dig så du kommer stærkt igen.Du får 8 ugers træning á 75min varighed til 1500kr.

Efter træningen er der mulighed for at puste ud i loungeområdet, hvor du også kan nyde en kop kaffe og sludre og dele tanker og bekymringer med de andre fra holdet.

Der opstartes nye hold løbende

Efterfødselstræning

Efterfødselstræning er for dig der har født og gerne vil i gang med at bevæge dig, komme i form eller genopbygge stabilitet og styrke i kroppen. Træningen er for DIG uanset om du har født vaginalt, ved kejsersnit og om det er 2uger eller 2 måneder siden du har født.

I træningen er der fokus på stabilitets- og mobilitets træning og når du føler dig klar øger vi belastningen med mere styrke og pulstræning.

Som MORtionsvejleder er min vigtigste opgave at tilpasse træningen til dine gener, problematikker og begrænsninger samt give den rette information, støtte og vejledning.

Du behøver ikke at vente til efter 8 ugers lægetjek før du opstarter træning. Har du født ved kejsersnit anbefales det dog at vente 6-8uger – men hver krop er forskellig og er du træningsvant kan det sagtens være du føler dig klar tidligere og kan starte roligt op før.

Babyer og børn er altid velkomne og der er plads og tid til amning, leg og trøst undervejs.

Ammevejledning

Jeg har et samarbejde med Babyspirer i Esbjerg ved Caroline Callesen der er privat ammevejleder Ammevejledning hos Caroline Evidensbaseret og kærlig vejledning i trygge rammer i jeres tempo.

Når I booker en ammevejledning hos mig, vil I altid få et forløb tilpasset jer og din/jeres baby.

Alle mødre og babyer er nemlig forskellige og oplever forskellige udfordringer. Derfor har jeg altid tid til jer. Jeg ønsker at skabe tryghed, tillid og ro, så vi sammen kan nærme os det ammeforløb I drømmer om.

Jeg tilbyder:

– Ammevejledning i eget hjem

– Online ammevejledning

– Skriftlig ammevejleding

– Ammeforberedelse