FYSIURGISK MASSAGE

FYSIURGISK MASSAGE 

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling af kroppens muskler og led, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur.
Massagen tager altid udgangspunkt i den forudgående samtale så behandlingen kan tilpasses den enkelte klient.

Ved fysiurgisk massage er det vigtigt at tilrettelægge behandlingen ud fra fokus på bevægeapparatet (kroppen), da belastninger ofte kommer til udtryk ved stress, forkerte arbejdsstillinger i dagligdagen, længere tids sygdom eller skader.

 

Massagen hjælper bla. med at genoprette balancen i musklerne da blodcirkulationen øges i væv samt muskler og nedbryder og udskiller affaldsstoffer.
Massagen modvirker angst og stress, fjerner spændinger i muskler, hvorved kroppen afstresses, smidiggør muskler og smertelindrer. Massagen kan forebygge skader og restitutionstid efter sportsskader kan forkortes.

Massagebehandlingen har en hurtig, gavnlig og effektiv effekt

Obs. Ved akut opståede skader kan der først gives massage efter 72timer efter accept fra læge

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger du skal forvente afhængigt af, hvilke problematikker du kommer med. Generelt skal du dog forvente markant bedring indenfor 1-3 gange.

Har du en eller flere af følgende problematikker kan fysiurgisk massage have en positiv effekt:
– Nakke, ryg og skuldersmerter
– Spændingshovedpine
– Generelt spændte muskler
– Smerter eller ondt i lænd/baller
– Ondt i knæet
– Smerter i underben / Skinnebensbetændelse
– Golf og tennisalbue
– Musearm
– Stress og angst

Udover at den fysiurgiske massage har en lang række positive virkninger som både kan give fysisk og psykisk velvære så er den opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, sener, muskler og ledbånd.
Massageformen ved fysiurgisk massage er altså en lægefaglig korrekt måde at massere på. Professionel fysiurgisk massage er derfor – udover at give velvære – en yderst velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddele.

Fysiurgisk massage stimulerer kredsløbet, der medfører en større blodgennemstrømning i den legemsdel der behandles. Herved forbedres ilt-tilførslen til de overspændte områder, hvor affaldsstoffer ophobes. Ved den dybe fysiurgiske massage opnås en lokal trykforøgelse, hvilket åbner porerne i cellevæggene og fremmer derved udskillelsen af affaldsstoffer, som kan medvirke til en hurtigere restitution af skadet væv.

Massagen afspænder og reducerer spændinger i muskelvævet og aktiverer nervesystemet så ilttilførslen, blod- og lymfecirkulation i muskler og væv stimuleres, hvilket gør, at balancen i musklerne genoprettes og medvirker til øget fleksibilitet samt nedsætter smerter.

Ofte opstår smerter pga stort arbejdspres, gentagne, ensformige arbejdsbevægelser eller forkert siddestilling på en stol i for lang tid. Det er vigtigt ikke bare at acceptere dette. Det er din krop og dit liv – og du kan gøre noget ved det.

Som regel kan skader udbedres helt over et forløb på 4-8 uger. Et forløb er naturligvis individuelt og det aftales og planlægges i samråd med dig.

Anja har hjulpet mig af med problemer i min hofte og ben.
Jeg kom til skade i 2006 og har siden haft problemer og mit ben havde sit helt eget liv.
Jeg havde smerter og ukontrollable bevægelser. Det var så ubehagelig og mange gange måtte jeg gå i seng for at finde lidt ro
Jeg fortalte Anja hvordan jeg havde det, hun havde med det samme en plan for behandling.
Anja gav mig massage meget dybdegående og jeg siger det gjorde nas. Men efter den første behandling kunne jeg mærke en væsentlig forbedring. Jeg har nu fået fire behandlinger og har fået det så godt
Efter mere end 10 år med besøg ved diverse læger og fysioterapeuter, uden effekt, og de anede ikke hvad de skulle gøre for mig
Alt mulig ros til Anja” – Else Staun Haxholm Vestbjerg

Var inde idag og få ryg massage og det var virkelig en god oplevelse. Har i en længere periode været stiv og øm i ryggen, men der blev taget fat og fik det løsnet. Virkelig god massage” – Anders Heick

“Det var virkelig en god oplevelse – helt klart det værd. Følte mig velkommen lige fra jeg ringede og bestilte tid” – Nanna Krogh Lodberg

Meget sød og venlig kvinde. Man er ikke i tvivl om hun har styr på tingene. Man føler sig tryg lige fra man træder ind ad døren.” – Pernille Pihl Thygesen