EFTERFØDSEL 

Akupunktur behandling

Efterfødselsmassage
Efterfødselsbehandling

EFTERFØDSELSMASSAGE

 

Selvom barselstiden for de fleste kvinder opleves som en vidunderlig tid, er det også en periode fyldt med nye følelser, bekymringer og hårdt arbejde. Den nu overståede graviditet, amning og afbrudt nattesøvn kan påvirke både dine fysiske og psykiske ressourcer. Nu er det tid til at sætte dig selv i første række og pleje dig selv.

Efterfødselsmassage kan afhjælpe stress, søvnproblemer, muskelspændinger samt smerter i kroppen.

Behandlingen giver dig øget velvære, afspænding og en velfortjent pause så du opnår fornyet energi.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, få råd og vejledning af jordemoderen, der udfører behandlingen.

Det er både muligt at have dit barn med under behandlingen. Dit barn kan være i barnevognen, på gulvet eller hos dig på briksen. Det er også muligt at have en “barnepige” med, der tager sig af den lille mens du får behandling. Det er muligt at sidde i venteværelset eller i vores pusle/ammerum.

EFTERFØDSELSBEHANDLING

Har du haft gener og smerter under din graviditet ?

  • Bækkensmerter
  • Bækkenløsning
  • Smerter ved haleben/korsben
  • Iskias smerter
  • Ryg/nakke/skulder smerter
  • Smerter i hofte, lyske og lænd
  • Symfyse smerter

Uanset om dine smerter er opstået under graviditeten eller om de er opstået efter din graviditet, så anbefaler jeg at du kommer til en behandling efter fødslen for at få løst spændinger op og rettet skævheder. Under en graviditet opstår der ofte skævheder og spændinger i bækkenet og omkring korsben samt haleben. Efter behandlingen vil kroppen finde tilbage i balance så du hurtigere kommer dig efter graviditet og fødsel.

Behandlingen er en kombination af fysiurgisk massage, osteopati, bindevævs- og triggerpunktsmassage samt kranio-sakral terapi. Der kan suppleres med akupunktur.
Inden behandlingen gennemgår vi dine problematikker og finder sammen frem til den bedste behandling til dig.